Author Topic: World at War Modification: T4M (r45)  (Read 227489 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline conn6orsuper117

  • *
  • Zombie Colossus
  • Banned!
  • Posts: 1,453
  • Country: us
  • Respect: 44
  • Am I the only 1 pissed by the lack of UGX 1.1 maps
    • Conn6orsuper117
    • View Profile
  • WaW: ITS-CS117

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #30 on: August 17, 2015, 10:52:06 am »
Are you saying the mod is not working or what?
Because the exe you're using is the same as mine, and with your exe the mod does load.

d3d9.dll should be placed in Drive:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty World at War or wherever you have WaW located in.
Thank you Very much, man!

Edit: now the fullscreen code i put in made the game appear one side of the screen (IE Im currently playing WAW on the Left side but using UGX on the right side)
« Last Edit: August 17, 2015, 10:58:18 am by conn6orsuper117 »
For some strange reason I like ARK-7 as the name ARK-7 makes the gun seem appear Beefy (like alot of guns) and KN-44 makes it appear scrawny (like WAW's Paper mache STG). Isnt that wierd.

steviewonder87

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #31 on: August 17, 2015, 10:59:00 am »
Thank you Very much, man!

Edit: now the fullscreen code i put in made the game appear one side of the screen (IE Im currently playing WAW on the Left side but using UGX on the right side)
How is this mod helping you right now? ???

Offline smasher248

  • *
  • Jammy and Smasher <3
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,381
  • Country: scotland
  • Respect: 268
  • ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
    • smasher248
    • smasher248's Twitch Channel
    • smasher248' Twitter Feed
    • smasher248's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: smasher248
  • WaW: smasher248

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #32 on: August 17, 2015, 11:21:44 am »
Are you saying the mod is not working or what?
Because the exe you're using is the same as mine, and with your exe the mod does load.

d3d9.dll should be placed in Drive:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty World at War or wherever you have WaW located in.

the mod loads and plays fine using ur mod, but if i go over the normal mem limit even a bit, ur mod makes no diffrence


Current WIp's:
Celtic Ruins
Office Space

Offline DidUknowiPwn

  • *
  • - Original Poster (OP) -
  • [UGX] Documentation Writer & Programmer
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,323
  • Country: us
  • Respect: 392
  • (ง º ω º )ง u wont sum m8y?
    • CookiesForLife_
    • DidUknowiPwn's Twitch Channel
    • CookiesAreLaw' Twitter Feed
    • iPwnAtZombies's YouTube Channel
    • View Profile
    • Site
  • Skype: iPwnAtZombies
  • WaW: DidUknowiPwn

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #33 on: August 17, 2015, 11:56:22 am »
the mod loads and plays fine using ur mod, but if i go over the normal mem limit even a bit, ur mod makes no diffrence

Memory Limit is different since it's a failing of VirtualAlloc if you still get it after the patch then that means you just have too much in your mod.

Also



Solo Scoreboard is fixed :P
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.

Offline Marsvinking

  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 135
  • Country: no
  • Respect: 26
    • marsvinking's Twitch Channel
    • marsvinking's YouTube Channel
    • View Profile
  • WaW: marsvinking

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #34 on: August 17, 2015, 11:57:33 am »
Mod created that passes asset limits will require users to have this mod as well.           
So when this is added i have to realease the mod with this mod right ?
If so it would be amazing if you can make it install itself into the root and the mod, btw great job

Double Post Merge: August 17, 2015, 11:58:48 am
Is the mod for steam users only ? some says that some dosent
« Last Edit: August 17, 2015, 11:58:48 am by Marsvinking »
Map: No Way Out
Weapon Porter
Custom Music
Mapper
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Offline DidUknowiPwn

  • *
  • - Original Poster (OP) -
  • [UGX] Documentation Writer & Programmer
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,323
  • Country: us
  • Respect: 392
  • (ง º ω º )ง u wont sum m8y?
    • CookiesForLife_
    • DidUknowiPwn's Twitch Channel
    • CookiesAreLaw' Twitter Feed
    • iPwnAtZombies's YouTube Channel
    • View Profile
    • Site
  • Skype: iPwnAtZombies
  • WaW: DidUknowiPwn

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #35 on: August 17, 2015, 11:59:18 am »
Mod created that passes asset limits will require users to have this mod as well.           
So when this is added i have to realease the mod with this mod right ?
If so it would be amazing if you can make it install itself into the root and the mod, btw great job

Double Post Merge: August 17, 2015, 11:58:48 am
Is the mod for steam users only ? some says that some dosent

If the mod created does pass the limits then yes.

If not then no.

And yes it's for Steam only (or Lan Fixed exe).
« Last Edit: August 17, 2015, 12:00:11 pm by DidUknowiPwn »

Offline Marsvinking

  • Pack-a-Puncher
  • Posts: 135
  • Country: no
  • Respect: 26
    • marsvinking's Twitch Channel
    • marsvinking's YouTube Channel
    • View Profile
  • WaW: marsvinking

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #36 on: August 17, 2015, 12:02:25 pm »
is it possible to get it to work on a CD Version
srry for asking but i so really want this mod  :rainbow:

Offline Ray1235

  • *
  • The OG Polish Modder
  • Zombie Destroyer
  • Posts: 1,666
  • Country: pl
  • Respect: 170
  • #RyukoRocks
    • maciej.zaremba2
    • Ray1235
    • MineRay1235' Twitter Feed
    • RayZFortyTwo's YouTube Channel
    • View Profile
    • My Portfolio
  • Skype: maciej1076
  • WaW: ItsRay1235

Re: World at War Modification: T4M (r38)

« Reply #37 on: August 17, 2015, 12:05:39 pm »
is it possible to get it to work on a CD Version
srry for asking but i so really want this mod  :rainbow:
You need to get a LanFix exe
[FS] Social Networking, Lead Animator and Scripter
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Offline conn6orsuper117

  • *
  • Zombie Colossus
  • Banned!
  • Posts: 1,453
  • Country: us
  • Respect: 44
  • Am I the only 1 pissed by the lack of UGX 1.1 maps
    • Conn6orsuper117
    • View Profile
  • WaW: ITS-CS117

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #38 on: August 18, 2015, 07:16:04 am »
I got 2 problems:
In small maps like Kino (agrand's kino) Im getting lag spikes in the starting room which never happened before installing the mod, while 2 big maps (sumpf v3 and Overrun) refuse to even load.

and 2 I put in the code to fix the full screen and now i can see half of my desktop during playing (Game on left side, Desktop on Rightside)

Im getting worried that the mod lowered the limits instead of improving.

Offline DidUknowiPwn

  • *
  • - Original Poster (OP) -
  • [UGX] Documentation Writer & Programmer
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,323
  • Country: us
  • Respect: 392
  • (ง º ω º )ง u wont sum m8y?
    • CookiesForLife_
    • DidUknowiPwn's Twitch Channel
    • CookiesAreLaw' Twitter Feed
    • iPwnAtZombies's YouTube Channel
    • View Profile
    • Site
  • Skype: iPwnAtZombies
  • WaW: DidUknowiPwn

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #39 on: August 18, 2015, 07:37:01 am »
I got 2 problems:
In small maps like Kino (agrand's kino) Im getting lag spikes in the starting room which never happened before installing the mod, while 2 big maps (sumpf v3 and Overrun) refuse to even load.

and 2 I put in the code to fix the full screen and now i can see half of my desktop during playing (Game on left side, Desktop on Rightside)

Im getting worried that the mod lowered the limits instead of improving.

1) Check console?
2) Well max your screen resolution to take up your entire screen.
3) It didn't lower.

Code: [Select]
void PatchT4_MemoryLimits()
{
// increase pool sizes to similar (or greater) t5 sizes.
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_FX, 600);
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_IMAGE, 4096);
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_LOADED_SOUND, 2400);
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_MATERIAL, 4096);
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_STRINGTABLE, 80);
ReallocateAssetPool(ASSET_TYPE_WEAPON, 320);


// change the size of g_mem from 0x12C00000 to 0x14800000 (what it is in t5)
*(DWORD*)0x5F5492 = 0x14800000;
*(DWORD*)0x5F54D1 = 0x14800000;
*(DWORD*)0x5F54DB = 0x14800000;
}


Offline joj

  • Legless Crawler
  • Posts: 45
  • Country: gb
  • Respect: 1
    • JojHeywood
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #40 on: August 18, 2015, 09:44:59 am »
I'm experiencing problems trying to get my in-game view to be brighter. The slider no longer works (*as in, moving the slider around doesn't affect the in-game brightness) and its made one or two maps a bit too dark for my liking.

You must have an account to view the spoiler contents. Please log in or create an account.

I haven't seen anyone else mention this so it might just be on my end.

*edit
« Last Edit: August 18, 2015, 09:48:47 am by joj »
The overwhelming use of rage faces and meme emojis is bloody dreadful. Why is that even a thing it's 2015 lmao.

Offline BluntStuffy

  • *
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,066
  • Country: nl
  • Respect: 1249
  • It aint much, if it aint Dutch
    • @BluntZombie' Twitter Feed
    • StuffyZombie's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: Bluntstuffy
  • WaW: BluntStuffy

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #41 on: August 18, 2015, 09:49:47 am »
I'm experiencing problems trying to get my in-game view to be brighter. The slider no longer works (*as in, moving the slider around doesn't affect the in-game brightness) and its made one or two maps a bit too dark for my liking.

You must have an account to view the spoiler contents. Please log in or create an account.

I haven't seen anyone else mention this so it might just be on my end.

*edit

The brightnes slider never works for me in windowed mode, just in full-screen mode.. The fact that this is basicly windowed mode will prob be the issue. Not sure if there's an ( easy ) fix..
NUK370WN Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Industrial Estate Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
[WIP] Greenhouse Realism 3.0: http://ugx-mods.com/forum/index.php/topic,1556.0.html

Support my work here:  [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Offline DidUknowiPwn

  • *
  • - Original Poster (OP) -
  • [UGX] Documentation Writer & Programmer
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,323
  • Country: us
  • Respect: 392
  • (ง º ω º )ง u wont sum m8y?
    • CookiesForLife_
    • DidUknowiPwn's Twitch Channel
    • CookiesAreLaw' Twitter Feed
    • iPwnAtZombies's YouTube Channel
    • View Profile
    • Site
  • Skype: iPwnAtZombies
  • WaW: DidUknowiPwn

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #42 on: August 18, 2015, 09:53:14 am »
The brightnes slider never works for me in windowed mode, just in full-screen mode.. The fact that this is basicly windowed mode will prob be the issue. Not sure if there's an ( easy ) fix..

This. I'll try and see if I can find what it's related to it.

Offline joj

  • Legless Crawler
  • Posts: 45
  • Country: gb
  • Respect: 1
    • JojHeywood
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r39)

« Reply #43 on: August 18, 2015, 09:57:33 am »
This. I'll try and see if I can find what it's related to it.
The brightnes slider never works for me in windowed mode, just in full-screen mode.. The fact that this is basicly windowed mode will prob be the issue. Not sure if there's an ( easy ) fix..

ah, considering I'm not really the demographic for the non-fullscreen mode I've gone and reverted back to fullscreen 1. Thanks for getting back to me =^)

Offline ProRevenge

  • *
  • Zombie Enslaver
  • Posts: 643
  • Country: gb
  • Respect: 221
  • Donations massively appreciated: paypal.me/DanT98
    • View Profile
  • WaW: ProRevenge

Re: World at War Modification: T4M (r40)

« Reply #44 on: August 30, 2015, 06:42:27 am »
After installing this mod, my map started to get regular freezes all the time, and massive framerate drops when doing anything from buying guns to killing zombies to picking up drops, uninstalling the mod was the only fix.
Stranded
Nacht Der Untoten: Reimagined
Encampment
Encampment V2: BO3 Mod

Mapper and Weapon Porter - I release what I can of my work for the community to enjoy :)