Author Topic: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod  (Read 39580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LilRobot

  • - Original Poster (OP) -
  • Rotting Walker
  • Famous Male Pornstar
  • Posts: 66
  • Country: us
  • Respect: 92
  • not real
    • lilrobot
    • DrLilRobot's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: lilrobawt
  • WaW: DrLilRobot

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #30 on: May 03, 2016, 12:27:29 pm »
The stock option gobble gum, causes you to constantly reload, if you buy ammo when it's in use.  If you need a video, I can provide one.
which weapon were you using?
i'll look into this.

Offline AKScorpion75

  • Mr. Elemental
  • Posts: 257
  • Country: us
  • Respect: 8
    • AK Scorpion
    • AK_Scorpion_75' Twitter Feed
    • AK Scorpion's YouTube Channel
    • View Profile
    • My YT Channel
  • Skype: AKScorpion75
  • WaW: AKScorpion75

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #31 on: May 03, 2016, 12:36:07 pm »
which weapon were you using?
i'll look into this.
I can answer that, blunderbuss
Love me or hate me
I'm stopping 'til I'm on top
I'm screaming f*** the world like 2Pac
Say my name and you might get shot
It's Nine Lives motherf***er 'til I drop
When the guns go off they "pop"
We leave your body outlined in chalk
If you talk you better learn to walk the walk
'Cause it's Nine Lives motherf***er 'til I drop
                                                                   - Deuce

Offline LilRobot

  • - Original Poster (OP) -
  • Rotting Walker
  • Famous Male Pornstar
  • Posts: 66
  • Country: us
  • Respect: 92
  • not real
    • lilrobot
    • DrLilRobot's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: lilrobawt
  • WaW: DrLilRobot

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #32 on: May 03, 2016, 01:23:54 pm »
I can answer that, blunderbuss
thanks--trying to look into why ammo won't be locked properly when swapping weapons. hopefully it should be fixed soon.
in other news, i'm uploading a game_mod specific compatible version of the mod right now. it should make installing it a whole lot easier.

Offline MaxCarnage696

  • Rotting Walker
  • Posts: 55
  • Country: ie
  • Respect: 1
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #33 on: May 03, 2016, 03:22:50 pm »
No matter what I do. Whenever I launch the batch file, All I get is ''thanks for playing'' I followed your video exactly as you did aswell :(

Offline LilRobot

  • - Original Poster (OP) -
  • Rotting Walker
  • Famous Male Pornstar
  • Posts: 66
  • Country: us
  • Respect: 92
  • not real
    • lilrobot
    • DrLilRobot's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: lilrobawt
  • WaW: DrLilRobot

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #34 on: May 03, 2016, 03:24:19 pm »
No matter what I do. Whenever I launch the batch file, All I get is ''thanks for playing'' I followed your video exactly as you did aswell :(
install the vcredist x86 included with the download
or (RECOMMENDED!!)
just download game_mod from the OP on the thread, and install the mod like a normal one. rename the fastfile to mod.ff, and the iw to ascension_presidents.iwd, and put it in a folder mods/Project Thor.
« Last Edit: May 03, 2016, 03:24:40 pm by LilRobot »

Offline MidgetBlaster

  • *
  • Rotting Walker
  • Posts: 78
  • Country: us
  • Respect: 112
  • Kill All Humans
    • Gike Shitmon
    • midgetblaster
    • MIGETBLASTER's Twitch Channel
    • Midget Blaster's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: Midget Blaster
  • WaW: MidgetBlast

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #35 on: May 03, 2016, 06:12:47 pm »
I don't know if you notice, but when you buy the sickle off the wall you cannot run, jump, or do anything really. I had to make myself bleedout so I could sprint again. Other then that this mod is amazing man! I'd love to see more black ops mods from you.

Offline LilRobot

  • - Original Poster (OP) -
  • Rotting Walker
  • Famous Male Pornstar
  • Posts: 66
  • Country: us
  • Respect: 92
  • not real
    • lilrobot
    • DrLilRobot's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: lilrobawt
  • WaW: DrLilRobot

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #36 on: May 04, 2016, 05:42:17 am »
I don't know if you notice, but when you buy the sickle off the wall you cannot run, jump, or do anything really. I had to make myself bleedout so I could sprint again. Other then that this mod is amazing man! I'd love to see more black ops mods from you.
this bug is confusing me because it happens from person to person. it doesn't happen for me, or 75% of my testers, however the bug happens for two of my friends. the only thing i can see in common is that they use controllers, but i don't see how that would cause issues.

anyways, last night when i was uploading the v1.1 update with game_mod compatibility & bug fixes, the upload failed once it was done. i'm frustrated, but that's why it's taking so long. i'll have to upload AGAIN when i get home!
« Last Edit: May 04, 2016, 05:44:20 am by LilRobot »

Offline LilRobot

  • - Original Poster (OP) -
  • Rotting Walker
  • Famous Male Pornstar
  • Posts: 66
  • Country: us
  • Respect: 92
  • not real
    • lilrobot
    • DrLilRobot's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: lilrobawt
  • WaW: DrLilRobot

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #37 on: May 07, 2016, 09:16:36 am »
sorry for the double post, but just a quick bump.

it's now updated to natively support game_mod. sorry it took so long, but i ended up finding a big G_Spawn error that took a bit of tinkering to fix, and also have an experimental fix for Stock Option. it seems to work now, but i don't doubt the bug will still happen.

quick link:
[You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Offline JAMASTER

  • Legless Crawler
  • Posts: 14
  • Country: gb
  • Respect: 1
  • I like zombies
    • zombie_JR
    • JA MASTER's YouTube Channel
    • View Profile
  • WaW: JA_MASTER

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #38 on: May 07, 2016, 10:27:33 am »
Really GR8 now i just need m8s to play with  :-[ :-[
Zombies is life

Offline TechMixPixels

  • Legless Crawler
  • Posts: 33
  • Country: us
  • Respect: 2
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #39 on: May 08, 2016, 07:33:23 am »
This map is gr8 m8. I r8 10/10 ign would play again. Actually really great map though

Offline Sklcape Brew

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #40 on: May 08, 2016, 08:06:56 am »
Hey, I keep getting the error "Couldn't load image 'menu_map_classified_mini'" upon startup using the Project Thor batch file. I followed the video that Rollon uploaded on his channel for downloading game_mod. Am I doing something wrong?

Offline BlueFade

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: de
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #41 on: May 16, 2016, 11:09:42 am »
me and my friends get an error only when we want to play together: "Not enough space on disk" in the loading screen....
singlepllayer works for all of us....

Offline TechMixPixels

  • Legless Crawler
  • Posts: 33
  • Country: us
  • Respect: 2
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #42 on: May 18, 2016, 09:55:19 am »
Are you going to keep going with this series? It's actually really interesting.  :D

Offline ghoststudr

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #43 on: May 22, 2016, 10:43:06 am »
right when the start up the map it suddenly stops on the loading screen and says "couldn't load image zombie_floodacc_n"
Is their a way to fix this?

Offline ryanwalker1

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: [BO1] Project Thor - Ascension Gameplay Mod

« Reply #44 on: May 23, 2016, 04:28:43 pm »
It seems as though I get it to load right but when I click on custom zombies no maps show up.

Double Post Merge: May 24, 2016, 04:25:31 pm
It seems as though I get it to load right but when I click on custom zombies no maps show up.

Never mind, I figured it out.
« Last Edit: May 24, 2016, 04:25:31 pm by ryanwalker1 »