Author Topic: World at War Modification: T4M (r45)  (Read 284564 times)

M6OdF5S9g and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rodehaas

  • Fresh Corpse
  • Posts: 3
  • Country: nl
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #390 on: July 20, 2017, 04:11:53 am »
Is it just me, or doesnt the console work, i wanna play fullbright but the command wont run. nether does noclip etc.

Offline Reyyzan

  • Legless Crawler
  • Posts: 36
  • Country: fr
  • Respect: 3
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #391 on: July 29, 2017, 03:58:56 am »
How to play with both LanFix please

Offline KiraGio

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: it
  • Respect: 0
    • Via Tevere 45
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #392 on: July 29, 2017, 01:57:46 pm »
it works on coop but not in mp

Never got it to work coop mode, unlucky

Offline Innerdesert4346

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #393 on: July 30, 2017, 04:44:59 pm »
I really hate how no one in the world has explained this and yet the entire world seems to know how to use t4m i have it and yet anything that requires t4m is unplayable because you cant use 2 mods at once so wtf is the point of t4m? If there is a point then how the hell do i use it.

Offline Gcaba19

  • Fresh Corpse
  • Posts: 2
  • Country: za
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #394 on: July 31, 2017, 09:19:47 am »
co-op ain't don't work on t4m maps i don't know why

Offline gabrio2003

  • Fresh Corpse
  • Posts: 2
  • Country: ae
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #395 on: August 28, 2017, 02:30:56 pm »
it says it cant find bwink or somethiung like that and i really wanna ply this map :(

Offline abod445566

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: sa
  • Respect: 0
    • http://ugx-mods.com
    • abod445566
    • abod445566' Twitter Feed
    • abod445566's Xfire Profile
    • abod hamood's YouTube Channel
    • View Profile
    • http://ugx-mods.com
  • Skype: abod445566
  • WaW: abod445566

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #396 on: September 10, 2017, 08:43:29 am »
when i host while i hae the t4m installed it people cant see my server but without it people can see it pls help how to fix it

Offline Kolbalt

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: ca
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #397 on: September 28, 2017, 09:52:09 am »
this isnt working, do i need winrar to properly open the t4 or what? cause this is starting to seriously annoy me.

Offline meowminecraftpro

  • Legless Crawler
  • Posts: 6
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #398 on: October 11, 2017, 01:19:52 pm »
same

Offline maikky

  • Fresh Corpse
  • Posts: 2
  • Country: mx
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #399 on: November 07, 2017, 07:35:23 am »
why i cant play multiplayer with the t4m? i need help thanks  ;)

Offline JDeltaRuff

  • Fresh Corpse
  • Posts: 2
  • Country: us
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #400 on: November 08, 2017, 04:36:46 pm »
I installed the lanfix exe because the realism mod on nu37own wouldnt load, and i assumed this would help the t4 (i have a cracked version, but i assume that the crack came from the disc version) and none of my mods are on the mod list. Any idea whats happening?

Offline TheNiiceGamerGuy

  • Fresh Corpse
  • Posts: 1
  • Country: fr
  • Respect: 0
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #401 on: November 09, 2017, 02:47:00 am »
Hey guys what's up i'm from france and i like your website. So im a fan of Zombies you know and i have downloaded ALCATRAZ (AMAZING) so.. i have installed the DLL and the map but it doesn't work.. PLEASE HELP thankkkks ur the best !

Offline theo21031

  • Legless Crawler
  • Posts: 22
  • Country: fr
  • Respect: 2
    • theo21031
    • View Profile

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #402 on: November 09, 2017, 03:54:10 am »
I installed the lanfix exe because the realism mod on nu37own wouldnt load, and i assumed this would help the t4 (i have a cracked version, but i assume that the crack came from the disc version) and none of my mods are on the mod list. Any idea whats happening?
have you instal the standalone? :poker:

Offline optic_deity

  • Legless Crawler
  • Posts: 42
  • Country: us
  • Respect: 0
    • collin.coulter.33
    • optic_deity
    • View Profile
  • Skype: live:beastialitylover7
  • WaW: Optic_Crypt

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #403 on: November 09, 2017, 06:28:25 am »
Still is a poorly made extension or whatever it is supposed to be.  I still reach the stupid G_spawn error, mostly when using a shotgun.  With using it, I can see it is useless, due to seeing no change within using it and not. I also have the same exact console box, the only difference is 'T4M' in the top left.  So making and distributing the extension is as useless as trying to drown a fish.

Offline BluntStuffy

  • *
  • Zombie Colossus
  • Posts: 1,111
  • Country: nl
  • Respect: 1304
  • It aint much, if it aint Dutch
    • @BluntZombie' Twitter Feed
    • StuffyZombie's YouTube Channel
    • View Profile
  • Skype: Bluntstuffy
  • WaW: BluntStuffy

Re: World at War Modification: T4M (r45)

« Reply #404 on: November 09, 2017, 07:39:47 am »
Still is a poorly made extension or whatever it is supposed to be.  I still reach the stupid G_spawn error, mostly when using a shotgun.  With using it, I can see it is useless, due to seeing no change within using it and not. I also have the same exact console box, the only difference is 'T4M' in the top left.  So making and distributing the extension is as useless as trying to drown a fish.

If dont know what you are talking about, dont do it then..
A g-spawn has nothing to do with using t4m or not, t4m mainly increases the asset-limits when you create a map. That has nothing to do with g-spawns. Yes, you can actually activate an external console, and there's much more usefull features, but i'm not going to bother mentioning them since you clearly dont know what to do with them anyway..  :facepalm2:
[RELEASED] Greenhouse Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

NUK370WN Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]
Industrial Estate Realism 3.0: [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]

Support my work here:  [You are not allowed to view external links. Register or Login to see them]